Ako odstrániť škrabance z auta

Blog > Ako odstrániť škrabance z auta

05.12.2015

Ako odstrániť škrabance z auta

Jar sa nám už prihlásila o slovo, preto väčšina motoristov navštívi autoservis, aby si dali vymeniť pneumatiky. Treba sa však povenovať kontrole toho, čo zima zanechala na karosérií. Sneh, ľad a drobné kamienky dokážu za sebou zanechať drobné škrabance a vyblednutý lak.

Ako správne postupovať

V prvom rade je dôležité auto umyť kvalitným čistiacim prostriedkom. Ten odstráni úlomky z asfaltu a živicu. Následne odporúčame použiť šampón s voskom. Kvalitné umytie zabezpečíte najlepšie ručným kontaktným umývaním. Pri používaní kvalitného šampónu s voskom sa vyhnete znehodnocovaniu laku a navráti lesk vyblednutým miestam. Ak je lak vyblednutý až príliš použite reštaurátor.  

Po odstránení nečistôt môžeme zakryť drobnejšie škrabance. Na škrabance na plastových dieloch auta odporúčame čiernidlo, ktoré Vám vyplní drobnejšie škrabance. 

Škrabance na aute mrzia každého majiteľa. Za ich odstránenie v servisoch treba zaplatiť poriadnu sumu. Vyberte si z našej ponuky produkty, ktoré tieto chybičky krásy môžu zahladiť. Dajú sa aplikovať na vozidlá všetkých farieb napr. bielačervenáčiernastriebornátmavočervenátmavomodrá a tmavozelená. Obsahuje korekčnú tyčinku na zakrytie škrabancov.

NOVINKA! Máme pre Vás odstraňovač škrabancov na plexisklá automobilu alebo motorky. 

Komentáre

  • Anna

    15.08.2021 18:49

    Oiraďte mi, prosím, jak se dají odstranit škrábance za auta FORD. Moc děkuji! Anička
Navštívte našu predajňu v Trenčíne
SGL Cars

SGL Cars Trenčín - všetko pre vaše auto

Zlatovská 27
911 05 Trenčín - Zlatovce
Slovensko
Po - Pi: 09:00 - 17:00
So - Ne: Zatvorené
   2010 - 2024    SGL cars