Ako ošetriť svojho miláčika prestížnou kozmetikou AUTOGLYM

Blog > Ako ošetriť svojho miláčika prestížnou kozmetikou AUTOGLYM

05.12.2015

Ako ošetriť svojho miláčika prestížnou kozmetikou AUTOGLYM

Disky a pneumatiky

Aby nové auto zostalo čo najdlhšie bez starostí, zaslúži si zvýšenú pozornosť po každej zime. Nejeden motorista sa pri jarnej údržbe rozhodne vymeniť plechové disky za nové z ľahkých laitín.

Čistič diskov kolies

Štýl a stav kolies môžu mať veľký vplyv na celkový vzhľad vozidla. Autoglym Clean Wheels obsahuje vyváženú veľmi účinnú zmes kyselinových čističov. Autoglym Clean Wheels je mimoriadne účinný čistiaci prípravok typu, ,,nastriekaj, vykefuj a opláchni prúdom vody", ktorý rýchlo rozpustí brzdný prach a kontaminanty zo zliatinových, farbených a plastom obložených kolies.

Lesk na pneumatiky 

Od špiny vyblednuté pneumatiky kazia vzhľad inak dokonalého vozidla. Rýchle nastriekanie prípravku Autoglym Instant Tyre Dressing stačí na dosiahnutie nového vzhľadu. Autoglym Instant Tyre Dressing je vyrobený z trvácnych polymérov a kompletne oživí pneumatiky. Stačí nastriekať a nechať vysušiť. Nepoužívajte na ošetrenie motocyklov. Môže byť použitý na ošetrenie motorového priestoru po čistení.

Karoséria

Každý motorista už zažil mušky na kapote, nárazníku a svetlách svojho auta, ktoré sú ťažko umývateľné. Zvyšky hmyzu na karosérií môžu narušiť celkový vzhľad vozidla. Autoglym Active Insect Remover sa nastrieka ako bohato koncentrovaná pena, ktorá priľne k povrchu a rozpustí hmyz. Hmyz potom stačí utrieť alebo odstrániť prúdom vody pri bežnom umývaní. Rozkladajúci sa hmyz dokáže dokonca vytvoriť škvrny na laku. Ideálne je, ak sa používa pravidelne počas celej sezónny výskytu hmyzu.

Šampón s voskom

Pravidelné umývanie pomáha chrániť povrch automobilového laku. Domáce čistiace prípravky môžu mať škodlivý účinok a spôsobovať blednutie, ak sa použijú na umytie karosérie. Autoglym Bodywork Shampoo Conditioner jemne odstráni cestnú špinu a povrchové kontaminanty a pomáha zachovať celkovú povrchovú úpravu a vzhľad. Ďalšie prísady vytvoria lesklú bariéru odpudzujúcu vodu pre dokonalú ochranu laku karosérie.

Odstraňovač asfaltu a lepidiel

Škvrny a fľaky od asfaltu dokážu narušiť celkový vzhľad lakovaných častí. Autoglym Intensive Tar Remover okamžite rozpustí decht na laku a plastoch. Potom ho stačí utrieť alebo odstrániť prúdom vody pri bežnom šampónovaní. Používa sa na odstránenie oleja, maziva, silikónu, voskov, miazgy, škvŕn od paliva a zvyškov lepidla, plus olejových škvŕn na gumených a syntetických kobercoch a čalúnení.

Ošetrenie vonkajších plastov

Autoglym Bumper and Trim Gel čistí a oživuje farbu, obnovuje pôvodný vzhľad exteriérových plastov. Ošetrené povrchy sú chránené pevnou, prehľadnou, flexibilnou bariérou. Používa sa na všetkých nelakovaných exteriérových plastových a gumených častiach, vrátane nárazníkov, mriežok, krytov spätných zrkadiel, odliatkov, pneumatík, vinylových striech a zásterok. Ideálny na odstránenie šmúh od leštiacich pást na náraznikoch a z plastov.

Údržba laku


Konzervant laku

Autoglym Extra Gloss Protection je mimoriadne odolný ochranný tmel obsahujúci zmes odolných živíc a voskov. Na rozdiel od leštiacich pást neobsahuje žiadne čistiace ani leštiace látky a používa sa len na zakonzervovanie čistého a suchého laku bez škvŕn, ktorý bol ošetrený prípravkom Autoglym Super Resin Polish. Vhodný pre všetky typy automobilových lakov, vrátane metalických.

Leštiaca pasta s voskom

Pravidelné leštenie opatrne odstraňuje povrchové kontaminanty a vytvára lesklú ochrannú vrstvu. Autoglym Super Resin Polish je najlepší čistiaci, leštiaci a konzervačný prípravok. Mimoriadne jednoducho sa používa a je ideálny na všetky typy a farby nových a mierne opotrebovaných lakov, vrátane metalických. Autoglym Super Resin Polish obsahuje trvácne zložky, ktoré vytvárajú mimoriadne lesklú a vynikajúcu ochranu. Pre najlepší výsledok na zaleštenie používajte Autoglym Hi-Tech Cloth.

Karnaubský konzervačný vosk

Autoglym Hi Definition Wax prináša trblietavý a prenikavý lesk, ktorý sa bežne spája len s najdrahšími ručne vyrobenými vozidlami a obsahuje dôkladne vyváženú zmes trvácnych polymérov a špeciálnych voskov, vrátane karnubského vosku. Povrchy ošetrené výrobkom Autoglym Hi Definition Wax majú veľmi vysoký lesk a dokonalú trvácnosť a odolnosť proti bežným kontaminantom, napr. soli, čiastiacim prípravkom, kyslému dažďu a vzdušnej náletovej hrdze.

 

Okná

Rýchločistič skiel

Dobrá viditeľnosť je rozhodujúca pre bezpečnú jazdu. Autoglym Fast Glass sa používa zvnútra aj zvonka a rýchlo vytvára krištáľovo čistú povrchovú úpravu sklených a plastových okien. Autoglym Fast Glass neobsahuje abrazíva, silikón ani vosk a nezanechá žiadne stopy. Odporúča sa používať aj na akrylových, plexisklových a plastových oknách a zadných oknách kabrioletov. 

Interiér

Čistič interiéru

Autoglym Interior Shampoo je čistiaci prípravok s nízkou penivosťou a veľmi univerzálnym použitím. Obsahuje zmes povrchovo aktívnych prísad a látok odstráňujúcich zápach na rýchle a bezpečné ,,hĺbkové čistenie". Jednoduché použitie ,,nastriekaj a utri" umožňuje odstrániť špinu zo syntetických látok, sedadiel, kobercov, dverových panelov, obloženia stropu interiéru, plastových a látkových striech.

Ošetrovanie interiérových plastov

Autoglym Vinyl & Rubber Care udržiava a chráni interiérové povrchy a vytvára odolnú, ale flexibilnú antistatickú bariéru pred vlhkosťou, prachom, škvrnami a blednutím. Zmes polymérov a emulgátorov jemne čistí všetky plasty, gumu a zanechá nádherný ochranný lesk. Používa sa na palubné dosky, prístrojové panely, PVC, lemovanie dverí a sedadiel, dvere a časti motorového priestoru.

Čistič na kožu

Autoglym Leather Cleaner obsahuje špeciálne čistiace a zápach odstraňujúce látky na bezpečné čistenie a osvieženie koženého čalúnenia vozidiel. Na rozdiel od agresívnejších čistiacich prípravkov, Autoglym Leather Cleaner má zloženie s neutrálnym pH a neodstráni esenciálne oleje, ktoré udržiavajú pružnosť kože. Používa sa spolu s prípravkom Autoglym Leather Care Balm na predĺženie životnosti koženého čalúnenia. 

Impregnačný krém na kožu

Koža ako prírodný materiál si vyžaduje osobitú starostlivosť. Autoglym Leather Care Balm je špeciálne vyrobený pre ochranu, výživu a renováciu kožených produktov, obsahuje prírodné oleje a kondicionéry. Ochráni a zakonzervuje povrch kože. Týmto pomôže vytvoriť ochrannú vrstvu pred prípadným budúcim znečistením. Pravidelne ošetrenie Vám pomôže zachovať prirodzený vzhľad, charakter a vôňu kože. Tento produkt aplikujte iba na čistú kožu, najlepšie vopred vyčistenú s produktom Autoglym Leather Cleaner.

Osviežovač interiéru

Autoglym Autofresh je sprej na osvieženie interiéru vozidiel a obsahuje koncentrovaný parfum, ktorý sa aplikuje priamo v interiéri vozidla. Autoglym Autofresh sa nastrieka striedmo na koberce, lemovanie, látku a podobné povrchy tak často, ako je potrebné na osvieženie interiéru vozidla. Prípravok nevytvára škvrny a potláča nepríjemné zápachy vytvárané vlhkosťou, zvieratami, cigaretovým dymom a výparmi z dopravy.

Doplnky

Mikrovlákno na sušenie

Vysoká savá schopnosť Autoglym Hi-Tech Microfibre Drying Towel, Vám pomôže rýchlo a efektívne vysušiť celé auto. Mikrovlákna tohto typu boli dôkladne vybrané práve kvôli rýchlemu savému efektu. Ideálna veľkosť 60cm x 60cm je vhodná na vysušenie vozidla bez rizika šmúh. Po použití môžete opakovane vyprať a znova používať ako plnohodnotný produkt.

Bavlnené handričky 

Tí, ktorí hľadajú dokonalý povrch, prirodzene chcú použiť najlepšie pomôcky na vykonanie úlohy. Jednou zo základných vecí na dosiahnutie dokonalého lesku je použitie správnej leštiacej handry so správnou textúrou. Autoglym Perfect Polishing Cloth je vyrobená zo špeciálneho vybraného 100% bavlneného materiálu bez prídavku akýchkoľvek syntetických vlákien. Má presne dokonalú hustotu vlákien a absorpčné vlastnosti na leštenie a aplikáciu rôznych Autoglym produktov.

 

Komentáre

Zatiaľ žiadne.
Navštívte našu predajňu v Trenčíne
SGL Cars

SGL Cars Trenčín - všetko pre vaše auto

Zlatovská 27
911 05 Trenčín - Zlatovce
Slovensko
Po - Pi: 09:00 - 17:00
So - Ne: Zatvorené
   2010 - 2024    SGL cars