Autodoplnky, ktoré sa vám určite zídu

Blog > Autodoplnky, ktoré sa vám určite zídu

29.11.2015

Oprite sa pohodlne o lakťovú opierku

Pokiaľ ste doposiaľ nešoférovali s lakťovou opierkou, neviete, o čo prichádzate. Táto vecička vám jazdu a šoférovanie jednoznačne spríjemní. Oceníte ju najmä pri dlhom šoférovaní, počas ktorého si vaše ruky potrebujú na chvíľu oddýchnuť. Samozrejme, jazdu musíte mať stále pod kontrolou. Lakťovou opierkou určite potešíte aj svojho spolujazdca. 
->Zobraziť v našej ponuke

Ako ochrániť dvere auta?

Na parkoviskách pred obchodnými centrami, pred panelákmi alebo kdekoľvek inde sa stretáme s problémom parkovania. Množstvo áut natlačených na sebe nám vie spraviť vrásky na čele. Najme ak sa nemôžeme dostať do vlastného auta. Pokiaľ sa bojíte, že oškriete svoje alebo cudzie auto, kúpte si chrániče na dvere. Ochránia hrany dverí pred poškodením, sedia na akékoľvek auto. Môžete ich dokonca umiestniť aj na piate dvere. 
->Zobraziť v našej ponuke

Redukcie do zapaľovača

S touto vecičkou si v aute nabijete mobilný telefón alebo si cez USB pustíte obľúbenú hudbu. Nie je to na trhu žiadna novinka, no redukcie do áut prichádzajú neustále s rôznymi vylepšeniami, aby uspokojili vaše potreby. Nabíjačka micro, rozdvojka alebo roztrojka, stačí si vybrať tú, ktorá vám bude vyhovovať. 
->Zobraziť v našej ponuke

Ukryte auto do bezpečia

Ak sa o svoje auto bojíte, chcete ho ochrániť pred snehom, dažďom alebo slnkom, prikryte ho autoplachtou. Nebudete mať poškriabaný lak ani vyblednutú farbu. Autoplachtu si vyberiete podľa typu auta. Výhodou je ľahká manipulácia a nepremokavosť materiálu. 
->Zobraziť v našej ponuke

Jazdite bez prievanu v aute

Pokiaľ chcete mať otvorené okno počas jazdy, no vadí vám silný prievan, namontujte si na auto deflektory. Dávajú sa na okno vodiča a spolujazdca a obmedzujú prievan. Keďže zabezpečujú prirodzené prúdenie vzduchu do vozidla, ocenia ho aj fajčiari. Nepotrebuje ich ničím pripevňovať, iba ich nasuniete na horný okenný rám. 
->Zobraziť v našej ponuke

Pokiaľ zatúžite po autodoplnkoch, navštívte e-shop SGLcars.sk, kde nájdete autodoplnky pre rozličné typy áut. S nami si vylepšíte výbavu, a tak budete cestovať pohodlnejšie a spokojnejšie. Urobte radosť sebe alebo svojim blízkym.

Komentáre

Zatiaľ žiadne.
Navštívte našu predajňu v Trenčíne
SGL Cars

SGL Cars Trenčín - všetko pre vaše auto

Zlatovská 27
911 05 Trenčín - Zlatovce
Slovensko
Po - Pi: 09:00 - 17:00
So - Ne: Zatvorené
   2010 - 2024    SGL cars