Autokozmetika Autoglym prvotriedna kvalita za priaznivú cenu.

Blog > Autokozmetika Autoglym prvotriedna kvalita za priaznivú cenu.

29.11.2015

Pri starostlivosti o interiér a exteriér svojho vozidla, je dôležité používať správne technické postupy, aby ste nepoškodili materiály, z ktorých je vyrobené, no takisto je potrebné používať tie správne prípravky. Existuje veľa značiek autokozmetiky, no nie všetky z nich poskytujú rovnakú kvalitu.

Autokozmetika Autoglym je kvalitná značka prípravkov starostlivosti o vozidlá so sídlom vo Veľkej Británií, ktorá už takmer 50 rokov poskytuje motoristom možnosť používať tie najlepšie prípravky. Táto značka autokozmetiky je používaná nie len bežnými majiteľmi áut, ale aj profesionálmi. Dokonca veľké množstvo výrobcov automobilov používa produkty tejto značky pri úprave áut na rôzne prezentácie či výstavy.

Prípravky značky Autoglym sú rozčlenené na dve základné kategórie podľa toho, pre akých zákazníkov sú určené. Tieto dve produktové rady sú produkty Hobby a Autoglym Professional. Ako už ich názvy napovedajú, produkty Hobby sú určené pre milovníkov svojich áut, ktoré sa radi o ne starajú doma. Naopak, produkty Autoglym Professional využijú majitelia autoumývarní, či napríklad profesionálni detaileri. Pri bližšom preskúmaní však zistíte, že tieto výrobky sú zložením úplne identické a líšia sa iba veľkosťou balenia. Vďaka tomu môžete doma používať produkty identické so špičkovými prípravkami, ktorým dôverujú profesionáli po celom svete.

Autokozmetika Autoglym má vo svojej produktovej palete prípravky na exteriér, ako aj interiér vozidla. Nájdete v nej špeciálne prípravky na každú časť svojho auta, o ktorú sa budete starať. Príkladom sú prípravky na oknána plastyna kolesá, alebo na bežné umývanie karosérie. Prípravky na starostlivosť o interiér sa, ako býva zvykom, rozlišujú podľa druhu materiálu, na ktorý sú určené. Nájdete tu prípravky na čalúneniekožuokná, či napríklad plasty.

Oblasťou, v ktorej Autoglym naozaj vyniká, je starostlivosť o karosériu a lak vozidlaProdukty používané na leštenie a voskovanie karosérie automobilov sú najdôležitejšími a najlepšími produktami v celej produktovej palete Autoglymu.

Či už svoje auto pravidelne umývate a používate rozličné prípravky na každú jeho časť, alebo svoje auto iba sem-tam umyjete, a chcete mať na to kvalitný prípravok, autokozmetika Autoglym bude pre vás tým správnym riešením. Nechajte si poradiť od profesionálov.

Komentáre

Zatiaľ žiadne.
Navštívte našu predajňu v Trenčíne
SGL Cars

SGL Cars Trenčín - všetko pre vaše auto

Zlatovská 27
911 05 Trenčín - Zlatovce
Slovensko
Po - Pi: 09:00 - 17:00
So - Ne: Zatvorené
   2010 - 2024    SGL cars