Autorohože a ich praktické využitie

Blog > Autorohože a ich praktické využitie

29.11.2015

Autorohože sú naším každodenným pomocníkom a stali sa neodlúčiteľnou súčasťou auta. Vďaka nim môžete do auta nasadnúť, aj keď je vonku škaredé počasie, prší a vaša obuv je poriadne špinavá a mokrá. Všetko zostane na autorohoži.

Gumové autorohože majú všestranné účely:

  • zadržia vodu a nečistoty v aute,

  • sú pevné a trvácne,

  • ich údržba je jednoduchá (ľahko a rýchlo ich vytiahnete z auta, nečistoty z nich vytrasiete alebo ich môžete opláchnuť vodou),

  • nezáleží, či je leto, alebo zima, v aute ich môžete mať celý rok,

  • majú nášľapnú plochu pre vodiča,

  • sú protišmykové,

  • niektoré sú, dokonca, parfumované.

Autorohože VW SHARAN 2011

Vybrať si môžete klasický typ s nízkym okrajom, alebo autorohože s vysokým okrajom, ktoré ešte lepšie zachytia nečistoty. Autorohože majú aj fixátory, ktoré zabránia ich pohybu a udržia ich pevne na podlahe auta. Nečakaný pohyb by vás mohol vyrušiť od šoférovania alebo by sa rohož mohla zadrieť do niektorého pedálu.

Predné aj zadné rohože musíte vyberať podľa typu auta, aby vám sedeli presne na mieru. Pre SGLcars nie je podstatné, aký typ auta vlastníte, u nás nájdete všetky druhy rohoží podľa svojich predstáv. V SGLcars nájdete aj autorohože vyrobené z ekologického materiálu, ktorý nevypúšťa zápach z gumy. 

Autorohože pre každé auto hľadajte v našom eshope

Elegancia v podobe textílie

Pokiaľ by ste nechceli gumové rohože, môžete si zaobstarať autokoberce. Sú vyrobené z textílie v rôznych farbách, takže ich môžete zladiť s interiérom. Niektoré majú farebne odlíšené len obšitie na okrajoch. Ich spodná vrstva býva gumená, aby neprepustili vodu. Koberce môžete vytriasť, povysávať alebo vytepovať od nečistôt. O podlahu ich pripevníte fixátormi.

Vanička v kufri

Interiér auta sa zašpiní veľmi rýchlo, preto by ste si ako zodpovedný majiteľ auta mali dať na to pozor. Niekto využíva auto na reprezentatívne účely a niekto na pracovné. V oboch prípadoch sa vám zíde gumená alebo plastová vanička do kufra. Ak aktívne využívate priestory kufra a stále doň niečo vkladáte, vykladáte alebo presúvate, vanička zabráni akémukoľvek poškodeniu.

Vaničky do kufra

Máme vančiku do kufra pre každé auto.

Vaničku taktiež voľte podľa typu auta. Nie je náročná na údržbu, stačí ju len pretrieť handričkou alebo opláchnuť vodou. Protišmykové prvky zabránia pohybu samotnej vaničky, ale aj vecí, ktoré do nej vložíte.

Komentáre

Zatiaľ žiadne.
Navštívte našu predajňu v Trenčíne
SGL Cars

SGL Cars Trenčín - všetko pre vaše auto

Zlatovská 27
911 05 Trenčín - Zlatovce
Slovensko
Po - Pi: 09:00 - 17:00
So - Ne: Zatvorené
   2010 - 2024    SGL cars