Clony masiek nie sú prežitok!

Blog > Clony masiek nie sú prežitok!

29.11.2015

Clony masiek nie sú prežitok!

Poznáme to všetci. Ráno sa ponáhľame do práce, a auto, ktoré celú noc strávilo vonku, nechce spolupracovať. Spaľovacie motory v nízkych teplotách pracujú menej výkonne a auto je bez zdĺhavého zahriatia ťarbavé a pomaly sa rozbieha.

Zimné clony masiek sú veľmi užitočným pomocníkom, ktorý vie niektoré z týchto nepríjemností odstrániť, alebo aspoň zmierniť. Clony masiek chladičov čiastočne zabraňujú vstupu studeného zimného vzduchu priamo do chladiča, čo znižuje dobu potrebnú na zahriatie motora a motorového oleja na pohodlnejšiu prevádzkovú teplotu.

Okrem obmedzovaniu priameho prúdenia studeného vzduchu do chladiča pôsobia clony masiek aj ako ochrana proti kamienkom a iným nečistotám, ktoré sa v zimnom období na cestách nachádzajú. Tie môžu ľahko nechránený chladič znečistiť, či dokonca nárazom na to „správne“ miesto aj zničiť.

Ak dbáte na dizajn a výzor svojho vozidla, a chcete, aby vyzeralo pekne a štýlovo, nemusíte sa obávať. Výrobcovia zimných clôn na masky chladiča vedia, že motoristi chcú, aby ich autá vyzerali dobre, kvôli čomu sú masky štýlové a často dodajú vášmu automobilu športový vzhľad.

V ponuke nášho internetového obchodu sglcars.sk nájdete zimné clony masiek na rôzne značky a modely automobilov. Keďže problémy so štartovaním a zahrievaním motoru pri nízkych teplotách poskytujú staré modely automobilov v oveľa väčšom merítku, ako tie novšie, je väčšina zimných clôn v našej ponuke určená práve na staršie modely. Ak je vaše auto novšie, nemusíte sa obávať. Nájdete u nás aj clony na novšie modely, prevažne na automobily značky Škoda, ktoré sú u nás veľmi obľúbené.

Komentáre

  • Peter Lovasz

    17.01.2017 16:48

    Záujem
Navštívte našu predajňu v Trenčíne
SGL Cars

SGL Cars Trenčín - všetko pre vaše auto

Zlatovská 27
911 05 Trenčín - Zlatovce
Slovensko
Po - Pi: 09:00 - 17:00
So - Ne: Zatvorené
   2010 - 2024    SGL cars