Cyklovoziky Leggero kde sa vzali?

Blog > Cyklovoziky Leggero kde sa vzali?

09.06.2020

Cyklovoziky Leggero kde sa vzali?

V novodobej histórii je značka Leggero vyrábaná spoločnosťou Brüggli.

Táto spoločnosť je nezisková organizácia podporovaná štátom, zamestnávajú osoby s rôznym postihnutím. V praxi to znamená, že hlavnou rolou nie je zisk, ako tomu je u iných komerčných spoločností, ale funkčnosť a najvyššia kvalita výrobkov, spoločenské uplatnenie osôb s obmedzením a spoločenská zodpovednosť. Ona kvalita môže byť inde na úkor kvantity. To je dôvodom, prečo nestretnete vozík Leggero na každom rohu.

Vyrába sa vo Švajčiarsku pod precíznym dohľadom miestnych inžinierov a aj vďaka tomu sú kapacity obmedzené. Vozíky Leggero sú v ponuke na trhoch v Nemecku, Rakúsku a samozrejme Švajčiarsku, kde je značka Leggero synonymom pre Cyklovozíky. Asi ako tomu je dnes so značkou LUX pri vysávačoch prípadne s WAPkou, alias tlakovou pištolou.

Keďže má značka Leggero iba jedného obchodného zástupcu, nebolo v silách spoločnosti zabezpečiť expanziu do ostatných európskych krajín tobôž na trhu s cudzou rečou. To je dôvod, prečo vozíka Leggero neboli doteraz dostupné na slovenskom trhu.

Avšak popri výrobe detských športových vozíkov nielen za bicykel spoločnosť Brüggli disponuje vlastným zázemím v podobe obrábacích centier a CNC ohýbačiek na najvyššej úrovni, vlastné tlačiarňou, vlastnou dielňou pre šitie a samozrejme zázemím pre montáže.

Takéto zázemie napovedá, že vozíky nie sú jediné vo výrobnom portfóliu spoločnosti. Brüggli je svetovým lídrom vo vývoji a výrobe prepravných boxov pre psy. ÁNO, sú svetovou jednotkou a na trh priniesli mnoho unikátnych riešení pre zvýšenie bezpečnosti psov prepravovaných v dopravných prostriedkoch.

  

Výrobky spoločnosti Brüggli sú ovenčené mnohými oceneniami a reprezentujú švajčiarsku precíznosť, kvalitu a najvyššiu možnú úroveň spracovania. To všetko je doložené mnoho certifikátmi bezpečnosti, nezávadnosti a v neposlednom rade úspešnou certifikáciou u TÜV SÜD. A práve také sú aj vozíky Leggero.

 

Píše sa rok 2017 a koná sa najväčšia výstava zameraná na cyklistiku v Európe. Po mnohých rokoch od poslednej výstavy sa opäť pán Šraga z www.odpruzeni.cz vydáva na výstavu obhliadnuť novinky na trhu. A to bol práve kľúčový krok k tomu, aby vôbec objavil značku Leggero a jej fantastické vozíky. Napriek tomu, že uz viac ako 8 rokov podnikal v tomto odbore dovtedy cyklovozíky Legger nepoznal. V roku 2018 doviezli do ČR prvé kusy ako horúcu novinku. V sezóna 2019 sa už predávali cyklovozíky Leggero naplno a desiatky zákazníkov si už užívajú pri športových aktivitách perfektné vozíky Leggero.

Komentáre

Zatiaľ žiadne.
Navštívte našu predajňu v Trenčíne
SGL Cars

SGL Cars Trenčín - všetko pre vaše auto

Zlatovská 27
911 05 Trenčín - Zlatovce
Slovensko
Po - Pi: 09:00 - 17:00
So - Ne: Zatvorené
   2010 - 2024    SGL cars