Efektívna a ekologická dezinfekcia automobilov, bytov, domov, kancelárii

Blog > Efektívna a ekologická dezinfekcia automobilov, bytov, domov, kancelárii

20.05.2020

Efektívna a ekologická dezinfekcia automobilov, bytov, domov, kancelárii

Ozón ako najúčinnejší dezinfektant na svete

Čo sa vám vybaví ako prvé, keď sa povie slovné spojenie “hĺbkové čistenie kobercov a čalúneného nábytku”? Vo väčšine prípadov to sú rôzne voľnopredajné chemické prípravky, na ktorých svieti marketingový slogan: “Odstráni až 99,9% baktérií, plesní a vírusov”. Tí zbehlejší si spomenú aj na kombináciu spomínaných čističov v spojení s tepovaním. Ak však hľadáte najúčinnejší spôsob čistenia a dezinfekcie, ktorý zároveň šetrí množstvo času, vašou voľbou by malo byť čistenie za pomoci ozónového generátora.

Dezinfekciu a čistenie klimatizácie v aute odborníci odporúčajú minimálne 2 x do roka. Najčastejšie to býva po zime, keď začnete použivať klimatizáciu a ide z nej nepríjemný zápach. Použitie generátora ozónu Vám nie len odstráni zápach ale dezinfikuje celé vozidlo a odstráni plesne a vírusy. Aktuálne v dobe korona virusu je potrebné na toto dbať ešte viac ako v minulosti. Dezinfekciu automobilu Vám poskytnú v serioznom autoservise v cene okolo 20 - 30eur alebo ak máte v rodine viac auto, prípadne sa zložíte s priatelmi výjde Vás efektívnejšie zakúpenie vlastného generátora ozónu, ktoré ponúkame už od 299eur a môžete ho využit aj doma, v pivnici, v garaži či kancelárii.

Dezinfekcia ozónom je natoľko účinná, že sa využíva napríklad aj v medicíne na sterilizáciu nástrojov. Táto špičková technológia je teraz dostupná aj pre vás.

Na svete neexistuje vírus či baktéria, ktoré by dokázali odolať sile ozónového čistenia. Dôležitosť domáceho prostredia bez vírusov a plesní si ľudia začínajú zvyčajne uvedomovať až príliš neskoro, keď členovia rodiny začínajú trpieť rôznymi alergiami, častými chorobami alebo oslabenou imunitou. Hĺbková dezinfekcia domácností je pritom v zahraničí bežnou praxou, ktorá sa vykonáva zvyčajne dvakrát do roka, a to pred zimným obdobím, 
a taktiež po ňom, počas jarného upratovania.

To, čo slovenské domácnosti zanedbávajú, si však nemôžu dovoliť ignorovať majitelia firiem a rôznych prevádzok, ktorí sú nútení vykonávať obligátne hĺbkové čistenie priestorov niekoľkokrát do roka, v rámci takzvaného sanitačého programu. Sanitácia obvykle zahŕňa hĺbkové čistenie povrchov, dezinfekciu, dezinsekciu a deratizáciu. Až 50% sanitácie je teda možné zabezpečiť použitím ozónového generátora.

V súčasnom epidemickom stave sú prevádzky povinné zabezpečiť čistenie a dezinfekciu obchodných priestorov dokonca minimálne raz do týždňa.

Komentáre

Zatiaľ žiadne.
Navštívte našu predajňu v Trenčíne
SGL Cars

SGL Cars Trenčín - všetko pre vaše auto

Zlatovská 27
911 05 Trenčín - Zlatovce
Slovensko
Po - Pi: 09:00 - 17:00
So - Ne: Zatvorené
   2010 - 2024    SGL cars