Kamera do auta - očitý svedok

Blog > Kamera do auta - očitý svedok

05.12.2015

Kamera do auta - očitý svedok

Pre istotu lebo nikdy neviete...

Videozáznam z autokamery môže pri škodových udalostiach a nehodách poslúžiť ako objasňujúci dôkaz pre poisťovňu či políciu. Pomocou kamery môžete nachytať zlodeja aj nepoctivého policajta a kontrolovať nielen deti, ale aj zamestnancov. V neposlednom rade spoza volantu môžete zaznamenať úchvatné zábery z výletov.

Kamery TrueCam sú ideálne pre všetkých, ktorý hľadajú vysokú kvalita za prijateľnú cenu. TrueCam sa vyznačujú kvalitnou optikou s výbornou sveteľnosťou a kvalitným záznamom.

Vyznačujú sa s Full HD rozlíšením, GPS navigáciou a ukazovateľom rýchlosti, českým menu, nočným režimom a detekciou rýchlostných radarov.

Najkvalitnejšia kamera vo svoje triede Blackvue DR750LW 16GB je jeden z popredných lídrov na trhu z video rekordérmi. Hlavným rozdielom oproti TrueCam, ktorý Vás upúta je veľký a kvalitný LCD displej. Predná aj zadná kamera vo Full HD.

Všetky naše autokamery vďaka podlhovastému tvaru vo výhľade vôbec neprekážajú. Upevňujú sa na predné sklo, ideálne doprostred niekde pod spätné zrkadlo, keďže podľa zákona nesmie brániť vo výhľade.

Komentáre

Zatiaľ žiadne.
Navštívte našu predajňu v Trenčíne
SGL Cars

SGL Cars Trenčín - všetko pre vaše auto

Zlatovská 27
911 05 Trenčín - Zlatovce
Slovensko
Po - Pi: 09:00 - 17:00
So - Ne: Zatvorené
   2010 - 2024    SGL cars