Nikto to nedocení, kým to nutne nepotrebuje. 5 vecí, ktoré sa jednoducho hodia voziť.

Blog > Nikto to nedocení, kým to nutne nepotrebuje. 5 vecí, ktoré sa jednoducho hodia voziť.

05.12.2015


Výstražná vesta pre každého pasažiera
Asi každého z vás napadne, že povinná výbava zahŕňa reflexnú vestu. To síce áno, ale len pre vodiča. Ak plánujete rodinný výlet, či nejazdíte automobilom sami, je naozaj na zváženie kúpiť vesty pre všetkých pasažierov. Celkom isto tým zvýšite svoju bezpečnosť! Cena za vestu je zanedbateľná, navyše sa hodí aj pri ceste do zahraničia, pretože veľa európskych krajín ju berie ako povinnú výbavu pre každú osobu vo vozidle.
Batérie
Klasická batéria pomôže vyriešiť nejednu nepríjemnú situáciu predovšetkým v noci. Veľa vodičov na ňu však zabúda. Za nás doporučujeme kvalitnú závesnú LED batériu s dlhou dobou svietivosti.
Hasiaci prístroj
Nebýva často potrebný, ale napriek tomu sa oplatí obzvlášť v krízových situáciách, keď pri požiari vozidla jeho použitím môžete zachrániť nielen majetok, ale predovšetkým svojich blízkych. Postačujúci je hasiaci prístroj od výrobcu Červínka, ktorý nie je tak ťažký a nezaberie veľa miesta.
Pracovné rukavice
Najvyššie z jednej strany pogumované, ktoré sa hodia zvlášť pri výmene kolesa, ale aj pri iných príležitostiach bežnej údržby vozidla. Z nášho hľadiska odporúčame univerzálny pogumované rukavice, ktorých obstarávacia cena je nízka a bohato poslúžia.
Náradie
Zvlášť u automobilov z druhej ruky často chýba potrebné náradie. Odporúčame teda vykonať kontrolu a doplniť ich. Medzi najdôležitejšie patrí kľúč na kolesá (najčastejšie v dvoch prevedeniach 17mm alebo 19mm), prípadne kľúč krížový. Nie je na škodu voziť so sebou tiež kľúč sviečkový, aspoň s jednou rezervnou sviečkou. Najčastejšie používané verzie sú 16mm a 21mm podľa druhu sviečky.

Komentáre

Zatiaľ žiadne.
Navštívte našu predajňu v Trenčíne
SGL Cars

SGL Cars Trenčín - všetko pre vaše auto

Zlatovská 27
911 05 Trenčín - Zlatovce
Slovensko
Po - Pi: 09:00 - 17:00
So - Ne: Zatvorené
   2010 - 2024    SGL cars