Už dosť drahým servisom! Toto zvládnem sám! Diel 3. ošetrenie automobilov.

Blog > Už dosť drahým servisom! Toto zvládnem sám! Diel 3. ošetrenie automobilov.

05.12.2015

Už dosť drahým servisom! Toto zvládnem sám! Diel 3. ošetrenie automobilov.

Nie je žiadnym tajomstvom, že automobil v zime trpí viac, ako v ktoromkoľvek inom období. Obzvlášť pokiaľ nie je uskladnené v garáži a je vystavené teplotným výkyvom. Čo všetko je potrebné, aby zima neovplyvnila jeho vzhľad a funkčnosť? Autoservisy účtujú za zimní údržbu horibilné sumy, my to však zvládneme sami!

Interiér

Plasty a okná sa veľmi ľahko zašpinia. Z našej ponuky môžeme odporučiť jednoduché a lacné prípravky, ktoré ocení nejeden motorista. Sú špecializované predovšetkým na udržanie čistoty a zachovanie pôvodného lesku.


Prípravky na okná TU
Prípravky na plasty TU

Exteriér

Minimálne raz za zimu by malo byť každé auto poriadne umyté. Predovšetkým v oblastiach okolo lemov, výfukového systému a kolies sa usádzajú nečistoty, ktoré majú korózne účinky. Preto sme pre Vás vytvorili špeciálnu kategóriu „zimná údržba“, v ktorej nájdete viaceré prípravky na odstranenie nečistôt z vašeho vozidla, rozmrazenie zámkov alebo na ošetrenie pneumatík na zľadovateľom povrchu. Bohužiaľ je známou pravdou, že trpí aj lak. Za nás môžeme odporučiť prípravky, ktoré vďaka svojej štruktúre šetrí lak, odstraní drobné škrabance a predĺží životnosť.

Prípravky na ošetrenie laku TU

WD-40 univerzálny pomocník

Aby sme nezabudli, každý by mal mať po ruke univerzálne mazivo WD-40, ktoré nie len odstráni nepríjemné škrípanie, ale aj ochráni proti korózii, vyčistí nečistoty a uvoľni zatuhnuté partie Vašeho vozidla.

WD-40 v nabídce TU

Komentáre

Zatiaľ žiadne.
Navštívte našu predajňu v Trenčíne
SGL Cars

SGL Cars Trenčín - všetko pre vaše auto

Zlatovská 27
911 05 Trenčín - Zlatovce
Slovensko
Po - Pi: 09:00 - 17:00
So - Ne: Zatvorené
   2010 - 2024    SGL cars